Take away Frederiksberg - prøv en lækker pizza fra Ych!

Mangler du god take away Frederiksberg, kan du med fordel gå de ekstra skridt til Ych på Enghave plads. Her finder du luksus pizza i særklasse, og du vil med garanti ikke fortryde den ekstra vej. 

Take away Frederiksberg

Mere end blot dej og fyld

Hos Ych! Bestræber vi os på at være de bedste til det vi laver. Vi har med vores store kærlighed for Italien nørdet både dej og fyld til mindste detalje, så intet er overladt til tilfældighederne. 

Vores råvarer er nøje udvalgt og sammensat, så du får den ultimative smagsoplevelse hos os. Vi er især stolte af vores dej, som har et særlig touch af sesam, hvilket gør den ekstra sprød og lækker. 

Vores take away tæt på Frederiksberg adskiller sig fra andre pizzasteder med vores store ambitioner og innovative smage. Kom forbi og prøv selv. 

Vi står også gerne for pizza catering til dit næste arrangement. 

Forkæl dig selv og dine kære

Sommetider er man træt, andre gange trænger man bare til at forkæle sig selv med take away Frederiksberg – eller deromkring. 

Uanset hvad din grund er, glæder vi os til at byde dig velkommen ind i vores univers, der kredser om italienske specialiteter. Vores menukort bugner af muligheder, så der er noget for enhver smag, både for børn såvel som voksne. 

Vi glæder os til at tage imod dig, så du kan få øjnene op for et nyt og lækkert take away sted tæt på Frederiksberg. 

Se også pizza Vanløse for inspiration. 

Følg med i vores univers