Pizza Vanløse - Find delikate smagsoplevelser hos ych!

Savner du en lækker pizza i Vanløse. Du finder hos ych! unikke smagssammensætninger, udviklet af vores passionerede pizzabagere. Prøv eksempelvis vores ikoniske sesampizza, der kan bestilles med direkte levering på din adresse.

pizza Vesterbro

Gode smage nær dig

Da vi endnu ikke har muligheden for at servere pizza for dig i Vanløse, kan du med fordel komme forbi eller få leveret fra vores lokation på Enghave Plads på Vesterbro

Hvis ikke, vil vi alligevel gerne give dig muligheden for at smage på nogle lækre pizzaer i dit nærområde. Derfor har vi også lavet en liste over muligheder og inspiration til dig.

Læs også om elpriser time for time her. 

Steder at finde god pizza i Vanløse

  • Antico Forno a Legna
  • Armando’s

Antico Forno a Legna

Søger du en pizza i Vanløse, som laves og serveres på ægte, italiensk manér, så er Antico Forno a Legna helt sikkert stedet at søge hen. Her får du nemlig gode stenovnsbagte pizzaer med lækkert fyld taget direkte ud af Støvlelandet.

Du kan blandt andet finde delikat lufttørret italiensk skinke, frisk bøffelmozzarella, italiensk salami og bresaola som nogle af de mange toppings, du kan få på din traditionelle pizza. Så har du ikke modet på vores moderne versioner, eller er smagene mere efter italienske lækkerier, så kan dette sted helt sikkert anbefales.

Adresse: Jydeholmen 49, 2720 København

Armando’s

Et andet lækkert sted at søge hen, hvis du vil have en lækker pizza Vanløse, er Armando’s. Her får du ligeledes lækre italienske pizzaer, som laves med en god, sprød bund og skønt fyld. Her er der fokus på de klassiske italienske smage, men du finder også mere fordanskede smage til dem, der ønsker denne form for pizza.

Se mere på deres menukort. Kortet emmer af velsmag og den gode madoplevelse. Her finder du både smage fra havet, med rejer og muslinger, smage fra landet med lækre typer kød og oste, og naturligvis også klassikere som margarita og hawaii med ananas.

Adresse: Jyllingevej 32, 2720 København

Pizza Vesterbro

FAQ - Pizza Vanløse

Hvor finder man den bedste pizza i Vanløse?

Hvilken pizza Vanløse, der er den bedste, kommer naturligvis meget an på, hvad du ønsker af din pizza. Skal den være ægte italiensk, bør du se efter et godt italiensk sted med stenovn, hvis du skal have den autentiske smag.

Hvilket pizzeria i Vanløse er det bedste?

Der findes, måske overraskende for nogle, en del prisvindende pizzeriaer i Vanløse, som du med fordel kan besøge. Bor du allerede i Vanløse, kender du måske til dem, hvis ikke, kan du gå på opdagelse i de mange muligheder, både ægte italienske smage, men også mere fordanskede.

Hvad skal der på en pizza?

Det er naturligvis altid op til smag og behag, hvad man godt kunne tænke sig på sin pizza. Den traditionelle version vil typisk have en tynd bund med tomatsovs og frisk mozzarellaost. Dog findes der også andre takes på den traditionelle version, som er mindst lige så gode.

Kan man få ægte italiensk pizza i Vanløse?

Ja, det kan man sagtens. Der findes faktisk forskellige steder, hvor du kan få en lækker italiensk bid mad, herunder hos Antico Forno a Legna, der serverer stenovnspizzaer med lækkert fyld til både store og små.

Følg med i vores univers