Pizza catering - Bestil lækker gourmet mad ud af huset

Pizza catering er for dig, der skal holde fest, fødselsdag eller blot en hyggelige sammenkomst, og som gerne vil have hjælp til lækre anretninger.

4.4/5

Mad ud af huset for de fleste

Vi ved, at pizza er en spise de fleste med sikkerhed elsker, især fordi du kan bestille alverdens forskellige til dit arrangement.

Hvis du derfor søger pizza catering i København, kan vi hurtigt og nemt sørge for din menu. Vi sammensætter den helt rette menu til dine gæster.

Få et tilbud

Kontakt os og få et catering tilbud! 

Hos ych! møder 
du passionerede pizzabagere

Alle vores pizzaer er udviklet med øje for smagen, og derfor vil det også være delikate pizza, du, og dit selskab, får serveret, når du bestiller den hos vores passionerede pizzabagere. Umagen er helt i top, så du kan være garanteret en god oplevelse hver gang.

ych! - ikke som alle de andre

Hos ych! tør vi godt at udfordre det traditionelle. Således har vores tårnhøje ambitioner siden 2019 været at forny og forme måden, der laves pizza på, også når det gælder vores pizza catering

Der er blevet udviklet, testet, prøvesmagt og udviklet lidt mere. Det har resulteret i en menu, der både byder på velkendte italienske elementer, men også på flere overraskende ingredienser, som du måske ikke har smagt på din pizza før. 

Bag vores pizza catering står et passioneret hold af pizzabagere, der kræser for de gode smage og overraskende smagssammensætninger. Det betyder blandt andet også, at den klassiske hvide bund, som du nok kender den fra det lokale italienske pizzaria, er skiftet ud med en bund lavet med sesamfrø. Fås også som mad ud af huset.  

Pizza catering til ethvert arrangement

Får du også sved på panden ved tanken om de mange forberedelser, der er forbundet ved at være vært til festen, for vennerne eller fødselsdag for familien? Så er der hjælp at hente. For mens du sørger for bordopdækning, pynt og de helt perfekte drinks til begivenheden, serverer og leverer vi gerne vores pizza catering.

Sammen med venner og familie kan du nyde aftenen, imens vi sørger for, at alle går mætte og glade fra bordet med maven fyldt af vores vanedannende og velsmagende bud på den italienske spise.

Noget for enhver smag

Mange glade mennesker om bordet er ofte også lig med mange forskellige smagspræferencer. Det er der heldigvis (også) råd for. For med mad ud af huset serverer vi pizza for enhver smag og lyst. 

Vi har både favoritter til vegetaren, til vedkommende der foretrækker kød på sin pizza og til vedkommende, der helst vil have sin pizza ‘bianca’ og uden tomatsauce.

Sammen finder vi den bedste løsning

Skal vi hjælpe med pizza catering til din næste fest? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset, om I er få eller mange om bordet, kan vi sammen finde den løsning, der passer til netop dit arrangement.

Kunne du tænke dig en smagsprøve på, hvad du og dine gæster har i vente? Så kan du allerede nu tjekke vores Instagram ud, hvor vi ugentligt deler alt det bedste fra YCH.

Nyd dit arrangement med mad ud af huset

Det er klassisk at opleve stor stress og forvirring på selve dagen for et arrangement, især hvis der skal laves mad til mange mennesker. Med gourmet pizza catering slipper du for den del, og kan i stedet læne dig tilbage og være nærværende. 

Der skal næsten altid ordnes en masse praktisk i sidste øjeblik, men er der bestilt mad ud af huset hos os, sørger vi for at det hele spiller. Dette er både en nem, smart og lækker løsning, hvor dine gæster er sikret en god oplevelse.

Er du mere til frokost Vesterbro, så se her. 

Spændende pizza catering

Vores gourmet sesampizza adskiller sig fra den gængse pizza, da den er særligt sprød og lækker. Du er derudover sikret et hav af spændende valgmuligheder på vores menukort, og ønsker du at overraske dine gæster, har vi endda flere unikke smagskombinationer. 

Pizza er en sand klassiker, men kan også være både moderne og nytænkende. Vores ingredienser er nøje udvalgt, og du kan altid forvente friske råvarer, som havde du selv været ude at handle. 

Har du spørgsmål eller tvivl, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi hjælper med alt fra pizza catering og mad ud af huset, til et måltid på en helt almindelig aften. 

Prøv ych! Og forelsk dig i vores særlige pizza univers, der adskiller sig fra mængden i alt fra smag, tekstur og meget mere. 

Find din pizza Vesterbro her. 

Følg med i vores univers