Take away Vesterbro - Prøv en lækker sesampizza hos Ych!

ych! pizza er et sikkert valg i din jagt efter den bedste take away Vesterbro, hvis du ønsker sprøde pizzaer udover det sædvanlige. 

Hos os får du altid friske ingredienser helt i top, og vores menukort byder på noget for enhver smag. Sving forbi ych! på Enghave Plads, så vil du hurtigt forstå de gode anmeldelser.

Takeaway Vesterbro

Pizza er mere end bare pizza

Der findes mange gode pizzeriaer i København, og det kan derfor være svært at vide, hvor du skal gå hen, for at få stillet din pizzatrang. 

Men hvis du ønsker take away Vesterbro, hvor der virkelig er kælet for detaljen, er du kommet til det rette sted. 

Vores ikoniske sesambund er med til at give vores pizza sin unikke, sprøde smag. Men du kan også vælge din pizza med fuldkorns- eller glutenfribund, så alle kan være med.

Kom forbi og prøv selv

Du er altid velkommen til at komme forbi og slå dig ned i vores pizzeria. Vi har dog valgt at have fokus på selve bageriet, hvorfor pladsen kan føles lidt trang. 

Er vores langbord fyldt, er det derfor oplagt at tage pizzaen med hjem, eller sætte sig på Enghave Plads og peoplewatche. Vores pizza er for alle, og der findes ikke en anledning, hvor den ikke vil falde i god smag. 

Skal du holde fødselsdag, se fodbold med vennerne eller pleje tømmermændene, står vores passionerede pizzabagere klar til at gribe dig. Det bliver ikke nemmere med vores take away Vesterbro.

Vi tilbyder mange forskellige drikkevarer som supplement til vores pizza, om du er til økologisk sodavand, jarritos, saft, økologisk vin eller lækre special øl.

TAKE AWAY VESTERBRO MED MANGE MULIGHEDER

Hos ych kan du også få andet end pizza. Prøv eksempelvis vores vegetariske sandwich med grillet aubergine og peberfrugt, rucolasalat, mozzarella, parmesan, soltørrede tomater og basilikumcreme. Her er der virkelig fokus på smagskombinationerne, og de friske og sprøde grøntsager kommer virkelig til deres ret. 

Er du mere til kød? Med vores sandwich med kalvefilet i strimler, grillede portobellosvampe, brune svampe, østershatte, tomater og basilikumcreme er der umami for alle pengene.

Der findes også to lækre salater på menukortet, og selv børn har rig mulighed for at vælge mellem deres egen pizza i børnestørrelse, fiske- eller kyllinge nuggets.

Forkæl dig selv med take away Vesterbro fra ych!

Vi kender alle til at komme hjem fra en lang arbejdsdag og trænge til at slappe af. Med take away Vesterbro fra ych! har det aldrig været nemmere, vi står nemlig klar til at levere aftensmaden. 

Vi står dog ikke kun til rådighed i hverdagen, så hvis du skal samle venner og familie i weekenden, eller orker du bare ikke lave mad, har vi åbent mandag-søndag, så du kan få mad ud af huset, præcis når det passer dig.

Find din pizza Vesterbro her. 

Prøv noget nyt og anderledes

Vi gør os umage, og har derfor også brugt lang tid på at perfektionere vores ikoniske sesampizza. Prøv noget nyt i dag – måske du får en ny favorit? 

Med den bedste take away Vesterbro åbner sig en verden af muligheder, og det kan derfor være svært at vælge. Hos ych! går du dog aldrig galt i byen, da vores brede sortiment falder i de flestes smag. 

Vores menukort byder både på klassiske og mere nyfortolkede smagsvarianter, og vi tør godt love, at du ikke vil blive skuffet, hvis du vælger at spise hos os, eller tage mad med ud af huset.

Inviter dine kære på take away Vesterbro

Vil du gerne samle venner og familie, men orker ikke at købe ind og lave mad? Der findes heldigvis en løsning på dette med den bedste take away Vesterbro. 

Ingen er nogensinde blevet kede af at blive inviteret på en god pizza. Er I flere samlet, kan I endda prøve flere varianter, og virkelig gå ombord i vores spændende menukort. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og invitere dig ind i vores spændende pizzaunivers.

Se også pizza catering her. 

Forkæl dig selv med den bedste take away Vesterbro

Vi bestræber os altid på at tilbyde den bedste take away Vesterbro, hvilket er noget som forpligter. 

Uanset om det er kød eller grøntsager du craver, finder du et hav af muligheder for begge dele på vores menu. Vores pizzaer er både i den klassiske og mere eksperimenterende ende, så du er altid sikker på at finde noget, der falder lige i din smag.

En god Ych! Pizza kan kendes på sine råvarer – altid friske og nøje udvalgte, så du får maksimal smag.

Nem og god mad til alle lejligheder

Det geniale ved take away Vesterbro er muligheden for spise din mad præcis, hvor du ønsker det. Du kan både tage det med hjem, sidde på Enghave Plads, slentre ned af områdets mange hyggelige gader, eller finde en bænk i solen og nyde din mad. 

Der er ingen regler for, hvordan du nyder dit sprøde, snaskede måltid. Er du træt og gider ikke lave mad, eller skal du i byen og vil gerne have et lækkert og mættende måltid inden? 

Uanset hvad, så har vi din ryg, og står altid klar til at servere byens måske bedste pizza med sesambund. 

Ych! Vil være dit foretrukne pizzasted

Vi ønsker altid at gøre vores kunder glade og tilfredse, og vil gerne være dit foretrukne pizzasted. En Ych! Pizza skal altid være en god oplevelse, uanset om der er tale om et hverdagsmåltid eller om det er fredagsmenuen vi skal stå for.

Vi opfordrer derfor også altid vores kunder til at tage fat i os, hvis I har nogle ønsker til det bedste take away Vesterbro, eller generelle tanker og inputs, som vi kan gøre bruge af. 

Vi tror på, at god kundedialog er vejen til succes, og hører også gerne både ris og ros fra vores kunder. 

Følg med i vores univers