Pizza Valby - Sesampizza af højeste kvalitet hos ych!

Skal du have udvidet dit horisont for pizza Valby, kan du med fordel svinge forbi ych!. Placeret på hyggelige Enghave Plads, er det den perfekte lokation til at nyde din mad ude eller inde, blot en kort togtur eller cykeltur fra Valby. 

Vi serverer gourmet pizza lavet på kærlighed, hvor råvarer og smagskombinationer går op i en højere enhed.  

pizza Vesterbro

Vores identitet

Hos ych! tager vi pizza Valby til nye højder, og der er kælet for detaljerne fra start til slut. Vi elsker at eksperimentere med smage og nye smagssammensætninger, og du kan derfor også se frem til et menukort, der ikke ligner ethvert andet. 

Især vores dej adskiller sig fra andre steder, da denne er lavet med sesam, hvilket gør den ekstra sprød og lækker. Vi har brugt lang tid på at skabe den perfekte formular, og vi advarer om, at det kan være svært at gå tilbage, har du først sat tænderne i vores sesampizza.

Gå på opdagelse i vores menukort, og lad dig friste af vores mange spændende valgmuligheder. Du kan både nyde din gourmet pizza i vores lille, hyggelige restaurant, tage den med hjem eller sidde på pladsen udenfor, med en øl eller sodavand i hånden. 

For store og små

Der er intet, der bringer folk sammen, som et godt måltid, og vores pizza tæt på Valby er ingen undtagelse. Vi har noget for enhver smag, store som små, og du kan derfor trygt overlade aftensmaden til os. 

Den italienske specialitet er elsket af de fleste, og vores kunder bruger os både til hverdag og fest. Der er intet, som et nemt og lækkert måltid, efter en lang dag, eller brug os som take away til dit næste arrangement, hvor vi endda tilbyder catering

Mere end blot Pizza Valby

Kom forbi ych! til den bedste pizza i Valby og omegn – du vil ikke fortryde det. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores gourmet pizza univers og tage imod din bestilling. 

Følg med i vores univers