Pizza Frederiksberg - Friske råvarer og sprød bund hos ych!

Er du på jagt efter den bedste pizza Frederiksberg? Gør dig selv den tjeneste at udvide din horisont, og kom forbi ych! på Vesterbro, kun et stenkast derfra. Vores lækre sesampizza er alle dage umagen værd. 

pizza Vesterbro

Mere end et måltid

Hos ych! serverer vi mad lavet med hjertet, og du er ikke i tvivl om, at vi har stor kærlighed til Italien og deres delikate råvarer. Dog ønsker vi også altid at forny os, hvorfor du kan forvente store smage og anderledes smagssammensætninger på menuen. 

Vi kombinerer det bedste fra Italien og Danmark, og vores moderne pizzaer er derfor noget helt særligt. Vores sesambund giver en ekstra sprød skorpe, du ikke finder andre steder i byen. 

Leder du efter en pizza Frederiksberg, kan du derfor godt overveje at prøve noget nyt. Du kan både nyde din mad i vores lille hyggelige restaurant eller tage den med hjem, det er helt op til dig.

Mad, der gør en forskel

Med pizza Frederiksberg får du et både nemt og lækkert måltid, som kan nydes til hverdag og fest. Det er det oplagte valg efter en lang dag, hvor du ikke orker at lave mad, og det gerne må gå lidt hurtigt.

Men det er også perfekt til dig, der skal holde fødselsdag eller blot samle venner og familie, men ikke orker at stå i køkkenet i flere timer. Vi har take away og catering for enhver smag, så alle gæster kan gå glade og mætte derfra. 

Vores passion for pizza Frederiksberg

Der er mange gode pizzaer at vælge mellem i byen, hvorfor vi hos ych! tager vores mission, om at være københavnernes foretrukne sted, alvorligt. Vi er passionerede omkring at sammensætte de bedste smagsoplevelser og nørder alt, fra fyld og dej ned til den mindste detalje. 

Vi mener derfor også, at vi er et godt bud på den bedste pizza Frederiksberg, eller i hvert fald tæt derpå.

Kom selv forbi og prøv – vi glæder os til at tage imod din bestilling. 

Følg med i vores univers