Enghave plads - Kom forbi til god pizza og glade dage

På Enghave Plads har du mulighed for at opleve København fra sin bedste side. Det hyggelige hjørne er centralt placeret på Vesterbro, og du finder alt fra gode spisesteder til forskellige spændende arrangementer. 

pizza Vesterbro

Mærk byens puls

Trænger du til at komme lidt ud og mærke byens puls, er Enghave Plads den perfekte destination. Her går man aldrig galt i byen, da pladsen er omringet af de hyggeligste spisesteder, barer og meget mere. 

Det er næsten ligegyldigt, hvad tid på dagen og året du lægger vejen forbi, der er nemlig altid liv og glade dage på en af byens mest populære pladser. Om sommeren kan du være sikker på at finde glade mennesker i solen med en øl eller vinglas i hånden og en pizza ved siden af. 

Om vinteren strømmer folk til for at drikke varm kakao og nyde det hyggelige lys og summen af mennesker. Mange børn leger på alle tidspunkter, og måske er du endda heldig at finde et spændende arrangement. 

Noget for alle

Er du på udkig efter brød Enghave Plads, eller er du mere i humør til fest? Pladsen har det hele – en god og særdeles populær bager, hyggelige barer, hvor du kan få øl og andet godt til ganen, og så huser pladsen også en af de største gadefester i Danmark – nemlig Distortion. 

Hvor det før var en gratis begivenhed, er der i dag andre spilleregler for gadefesten, dog er pladsen stadig fyldt med glade og festklare unge mennesker, i dagene for Distortion. 

Er det ikke fest, der trækker i dig, kan du med fordel komme for maden. Pladsen bugner nemlig med gode restauranter, og du kan derfor se frem til at nyde et lækkert måltid på den hyggeligste lokation i byen. 

Du kommer nemt frem og tilbage med Enghave Plads metro, som ligger midt på pladsen. 

Kom forbi YCH pizza på Enghave Plads

Der er mange fristelser at finde på pladsen, og YCH pizza er ingen undtagelse. Vi serverer mad for vores mange glade kunder hele året rundt og står også klar til at hjælpe dig, når sulten rammer. 

Uanset om du ønsker at spise din mad i restauranten, på pladsen eller som take away, kan du se frem til et måltid, hvor der er kræset for detaljerne. 

Vores pizzadej er bagt med sesam, hvilket gør den ekstra crispy. Fyldet består af friske og lækre råvarer, så du kan se frem til en luksus pizza, udover det sædvanlige.  

Vi glæder os til at tage imod dig. 

Følg med i vores univers