Pizza Hvidovre - Delikate smagsoplevelser med ych!

Find unikke smage og en god pizza i Hvidovre. Hos ych! har vi fokus på delikate smagssammensætninger, som du ikke finder andre steder. Prøv eksempelvis vores ikoniske sesampizza, der ikke kan sammenlignes med andre.

pizza Vesterbro

Vores passion for pizzaer

Hos ych! søger vi altid at give dig, som besøgende, en god og unik oplevelse, og derfor kan du heller ikke finde et andet sted som vores. Derfor er det også beklageligt, at vi endnu ikke har en lokation i Hvidovre, hvor du kan få lov til at smage på vores lækkerier.

Du skal dog ikke snydes for at få en god pizza alligevel. Derfor har vi lavet en liste over gode muligheder for pizzaer i Hvidovre, som du med fordel kan bruge, hvis du ikke har modet på at tage forbi vores pizzeria på Vesterbro, Enghave Plads 9, eller få bragt ud herfra.

Bestil takeaway Vesterbro.

Find en god pizza i Hvidovre her

  • Il Capo del Forno
  • Ravello

Il Capo del Forno

Er du på jagt efter lækre syditalienske smage, så kan du med fordel vælge dette pizzeria, der tilbyder lækre italienske specialiteter og pizzaer med friske råvarer og gode, simple smage.

Du finder på deres menukort et væld af gode muligheder for en lækker pizza i Hvidovre. Derfor er det helt sikkert også værd at overveje dette sted, hvis du ikke har modet på at tage til Vesterbro for en smag på vores unikke smagskombinationer hos ych!.

Adresse: Gammel Køge Landevej 310, 2650 Hvidovre

Ravello

Kunne du tænke dig en pizza med det hele, så har vi her stedet. Her får du velsmagende varianter med et stort udvalg af de kendte klassikere som hawaii og margarita, men også mere utraditionelle versioner, som den kendte salatpizza med kebab og mange andre typer.

Så skal der være noget for enhver smag, men hvor kvaliteten skal være i top, kan du med fordel vælge Ravello, når du skal have pizza i Hvidovre. Der spares ikke på fyldet og bestemt heller ikke på smagene.

Adresse: Arnold Nielsens Boulevard 2, 2650 hvidovre

Pizza Vesterbro

FAQ - Pizza Vanløse

Hvilket pizzaria i Hvidovre er det bedste?

Hvilket pizzaria, der er det bedste i Hvidovre, er svært at svare på, da det ofte kommer an på smag og behag. Er du til klassisk italiensk pizza, kan du med fordel se efter stenovnspizzariaer, da disse er dygtige til denne type pizza.

Hvor findes den bedste pizza i Hvidovre?

Den bedste pizza i Hvidovre afhænger af, hvilken typer vi snakker om. Er det ægte italiensk pizza, så er Il Capo del Forno et rigtigt godt bud. Er det mere amerikanske eller tyrkiske pizzaer, der er tale om, findes der også gode bud på disse.

Hvad skal man komme på en pizza?

Der findes forskellige typer af pizzaer, både fra forskellige egne af verden, men også forskellige typer i forhold til form og smag. En klassisk pizza rosso er med tomat og mozzarella, mens en pizza bianco ikke har tomat, men kun ost eller lys sovs på.

Kan man få en god pizza i Hvidovre?

Det vil vi svare ja til. Der findes flere forskellige pizzeriaer, som tilbyder lækre og smagfulde pizzaer, som du med fordel kan vælge. Vil du dog prøve noget anderledes og mere moderne, kan du med fordel prøve en sesampizza fra ych! på Vesterbro.

Følg med i vores univers